O Seara Perfecta: Smally si Teo Radulescu, invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Invitat la O Seara Perfecta, Smally a vorbit despre industria muzicala, iar Teo Radulescu a povestit despre momentele grele din viata sa.

O Seara Perfecta: Alexandru Lozanciuc si Mariana Mihaila, invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Invitat la O Seara Perfecta legendarul Alexandru Lozanciuc a vorbit despre piesele care le-a scris de-a lungul carierei sale, iar Mariana Mihaila a povestit despre viitoarele sale proiecte muzicale.

Smally si Alexandru Brasoveanu iti dezvaluie secretele succesului pe piata muzicala, astazi la O Seara Perfecta - VIDEO

Procesul de creare a melodiilor este unul mult mai complicat decat ne-am putea imagina. Noi, publicul, vedem doar rezultatul final, sau mai bine zis il auzim.

Astazi la O Seara Perfecta: Mariana Mihaila la prima ei lectie de dans - VIDEO

Stie sa cante, dar vrea sa si danseze. Interpreta Mariana Mihaila s-a copt pentru lectii de dans.

O Seara Perfecta: Adrian Ursu, Bety Butnaru, FireLove si Tatiana Spanu, invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Invitat la O Seara Perfecta, Adrian Ursu s-a probat in calitate de mentor pentru micuta de 4 ani Bety Butnaru, trupa FireLove si-a dezvaluit planurile de viitor, iar Tatiana Spanu a vorbit despre efectele procedurii de inlaturare a cicatricelor.

O Seara Perfecta: El Radu si Felicia Dunaf, invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Invitat la O Seara Perfecta, interpretul El Radu a marturisit care sunt planurile sale de viitor, iar Felicia Dunaf a vorbit despre asteptarile sale de la Eurovision.

O Seara Perfecta: Alexandru Gutu, Nelly Ciobanu si Ricky Ardezianu, invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Invitat la O Seara Perfecta, doctorul Alexandru Guta a vorbit despre necesitatea controalelor medicale periodice, Nelly Ciobanu a interpretat o piesa proaspat iesita din studioul de inregistrare, iar Ricky Ardezianu a povestit despre orele sale de kick-boxing.

O Seara Perfecta: Petru Lucinschi, Olia Tira si Mihaela Strambeanu, invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Invitata la O Seara Perfecta, actrita Mihaela Strambeanu si-a sarbatorit ziua de nastere, Petru Lucinschi a oferit recomandari de stil, iar Olia Tira a demonstrat cum poti sa arati perfect in doar 5 minute.

Astazi la O Seara Perfecta: Asa nu ai mai vazut-o! Iata cum isi rasfata corpul actrita Mihaela Strambeanu - VIDEO

Mihaela Strambeanu este una din cele mai talentate actrite din Moldova si este admirata atat de femei cat si de barbati, nu doar pentru talentul sau, ci si frumusetea deosebita.

Astazi la O Seara Perfecta: trupa Akord revine in copilarie! Cum s-au distrat baietii pe partie

Baietii din Akord, au hotarat pentru o zi sa se lase de cantat si sa se distreze, asa ca in copilarie.

Astazi la O Seara Perfecta: Scapa de cicatrici alaturi de Tatiana Spanu - VIDEO

Se spune ca cicatricele ii infrumuseteaza pe barbati. Pe noi femeile, insa, nu pot decat sa ne deranjeze. Afla ca poti scapa de ele cu ajutorul tehnologiilor noi. Tanara interpreta Tatiana Spanu a incercat pe propria piele puterea acestuia.

Astazi la O Seara Perfecta: El Radu in cautarea fetei cu cel mai mare posterior! Ce planuri are artistul

El Radu este in cautarea unei moldovence cu cel mai mare posterior, care sa apara in videoclipul pentru piesa "Despre ea".

Astazi la O Seara Perfecta: Are 50 de ani, dar se simte ca la 20! Cum se mentine in forma Ricky Ardezianu - VIDEO

Ricky Ardezianu a schimbat chitara pe sacul de box. Interpretul isi scoate parleala de trei ori pe saptamana, antrenandu-se la sala de kick-boxing.

La shopping cu Petru Lucinschi. Recomandari de stil de la presedinte - VIDEO

Petru Lucinschi este un barbat distins, frumos, imbracat la 4 ace in orice parte a zilei il vezi. Ca sa-i aflam secretele, sau mai bine zis sa primim niste recomandari de stil, l-am rugat pe domnul presedinte sa ne ia cu dumnealui la o tura de shopping.

O Seara Perfecta: Akord si Alexandra Shine, invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Invitati la O Seara Perfecta, baietii de la Akord si-au amintit de copilarie, iar Alexandra Shine a povestit de momentele grele din viata sa.

O Seara Perfecta: Ionel Istrati, Alexandra Ungureanu, Alexei Zaminschi si Alexandru Hodorojcov, invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Invitat la O Seara Perfecta, Ionel Istrati si-a demonstrat abilitatile culinare, iar micutii dansatori, Alexei Zaminschi si Alexandra Ungureanu au povestit despre cum vor sa cucereasca lumea.

TOP 5