O Seara Perfecta: Ionel Istrati si Ana Barbu, invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Ionel Istrati invitat la O Seara Perfecta, a lansat un videoclip la piesa "Odinoko", iar Ana Barbu a povestit despre nepoteii sai, pe care ii iubeste nespus de mult.

O Seara Perfecta: Nicu Tarna, Cristina Cojocaru, Ana Bolocan si Olga Simova, invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Nicu Tarna, invitat in platoul Nataliei Cheptene a povestit despre concertul trupei sale, care-l da pe 21 decembrie, dar si despre relatia sa cu Cristina Cojocaru. Ana Bolocan si Olga Simova, doi manageri turistici au vorbit despre destinatiile cele mai fierbinti pentru vacanta.

O Seara Perfecta: Natalia Gordienko, Ghenadie Contu, Diana Grigor invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integrala - VIDEO

Invitata in platoul Nataliei Cheptene, Natalia Gordienko a povestit despre concertul jubiliar care a costat-o 50000 de euro. Chirurgul Viorel Contea a vorbit despre avantajele si dezavantajele unei interventii plastice, iar Diana Grigor despre noul sau videoclip la piesa "Colind".

O Seara Perfecta: Valentina Vidrascu, Cornelia si Marcel Stefanet invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Cornelia si Marcel Stefanet, invitati in platoul Nataliei Cheptene au vorbit despre noua productie video la piesa "Endless love", iar Valentina Vidrascu a povestit despre recenta colectie de ii.

O Seara Perfecta: Karizma, Alexandru Manciu si Victoria Lungu invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Karisma si Alexandru Manciu, invitati la O Seara Perfecta au vorbit despre lansarea videoclipului la piesa "As vrea", iar Victoria Lungu a marturisit emotiile sale pozitive dupa experimentul marca Acasa in Moldova.

O Seara Perfecta: Geta Burlacu, Costi Burlacu, Corina Tepes si Roxana invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Geta Burlacu invitata la O Seara Perfecta a povestit despre intentia ei de a deschide o scoala de talente. Costi Burlacu si Corina Tepes au vorbit despre traditia crestina de a tine post, iar Roxana a relatat despre albumul recent lansat.

O Seara Perfecta: Natalia Barbu si Tatiana Heghea invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Natalia Barbu, invitata Nataliei Cheptene a dezvaluit detalii din viata conjugala, dar si a bucurat fanii cu o piesa noua. Tatiana Heghea a vorbit despre recenta sa realizare, videoclipul la piesa "Eu te iubesc".

O Seara Perfecta: Cristy Rouge si Lenuta Burghila invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Cristy Rouge si-a sarbatorit astazi ziua sa de nastere in platoul Nataliei Cheptene, iar Lenuta Burghila si-a etalat noua silueta si a dezvaluit cum planifica sa-si repuna cariera pe roate.

O Seara Perfecta: Lorena Bogza, Mariana Sura si Tatiana Spanu invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral

In platoul Nataliei Cheptene, a fost astazi prezenta vedeta ProTV, Lorena Bogza care a dezvaluit asteptarile ei de la Mos Nicolae. Mariana Sura a venit si ea sa vorbeasca despre incidentul neplacut care i s-a intimplat aseara. Pe final a venit Tatiana Spanu, cu o noua piesa.

O seara perfecta: Adrian Ursu si Aura, invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea in intregime- VIDEO

Invitati la emisiunea "O seara perfecta" au fost Adrian Ursu si Aura. Adrian a dezvaluit ca vrea sa devina tatic, iar Aura a povestit cum si-a petrecut ziua de nastere.

O Seara Perfecta: Andrei Porubin, Alla Vengher si Olga Gocearuc invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Andrei Porubin a venit in platoul Nataliei Cheptene, unde a vorbit despre cariera sa de jurnalist, actor, si mai nou...interpret, iar Alla Vengher a povestit despre prezentarea colectiei Black&indigo.

O Seara Perfecta: Andrei Tabuica si Olia Tira invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Andrei Tabuica a venit la O Seara Perfecta, unde a povestit cum isi va petrece sarbatorile de iarna, iar Olia Tira a venit insotita de patrupedul sau Funtik, care i-a creat ceva probleme in platou.

O Seara Perfecta: Zinaida Julea si Dara invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Artista poporului, Zinaida Julea a vorbit la O Seara Perfecta despre inspiratie, munca de artist si dragoste pentru fani, iar Dara si-a lansat noua piesa "Sunt acasa".

O Seara Perfecta: Anisoara Puica si Ion Palade invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral

Distinsa Anisoara Puica asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna, dar nu si cadourile scumpe. Ion Palade vorbeste despre noul sau videoclip si dezvaluie planurile sale de viitor.

O Seara Perfecta: Baietii de la Zdob si Zdub, invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral

Studioul Nataliei Cheptene a fost astazi inundat de muzica si voie buna. Baietii de la Zdob si Zdub au cantat live in emisiune, si-au dezvaluit secretele, dar si planurile de viitor.

O seara perfecta: Natalia Gordienko si-a dezvaluit secretele. Vezi emisiunea in intregime - VIDEO

Lansari in premiera si dezvaluiri din viata personala a vedetelor autohtone. Afla cu ce surprize si-a delectat Natalia Cheptene astazi telespectatorii.

TOP 5