Au trecut mai mult de 20 de ani. Vezi cum arata acum actrita Galina Lazarenco, care a interpretat rolul principal in filmul “Mesterul Manole”, din anul 1995 - VIDEO

Actrita Galina Lazarenco joaca atat in spectacole pentru copii, cat si pentru maturi. In cariera sa, a interpretat tot genul de roluri, de la o mama blanda, la o vrajitoare fara scrupule.

Ionela Tarus, prestatie de nota 10 la un show din Romania. Vezi cu ce a cucerit juriul micuta dansatoare - VIDEO

A lasat juriul cu gura cascata! Carismatica si talentata dansatoare, Ionela Tarus, a ridicat publicul in picioare la Next Star Romania.

Alexandra Shine a lansat o piesa in limba rusa. Asculta, in premiera, noua sa productie muzicala - VIDEO

Alexandra Shine a lansat o piesa plina de pasiune si total diferita de ceea ce canta pina acum.

20 de intrebari amuzante, care il vor da pe spate la prima intalnire

Atunci cand mergi la o prima intalnire cu un baiat, esti destul de tensionata si iti trec tot felul de idei prin cap. Uneori nu stii cum sa incepi discutia, alteori nu ai nici cea mai mica idee legata de personalitatea lui si nu reusesti sa spargi gheata.

Voce si talent deosebit. Tanara interpreta Violeta Popov, la O Seara Perfecta - VIDEO

Talentata si frumoasa Violeta Popov are 20 de ani si este eleva la Colegiul de muzica “Stefan Neaga”. Aceasta a venit la O Seara Perfecta pentru a ne demonstra talentul ei.

Rock si folclor intr-un singur concert. Atmosfera incredibila la festivalul Prut Fest din acest weekend - VIDEO

Rock si folclor a rasunat pe scena de la Hala Moldova Film. Subcarpati si Domino ne-au vrajit si ne-au teleportat in trecut. Alternosfera si The Wax Road insa ne-au readus in prezent.

Lidia Nafornita, sora celebrei soprane Valentina Nafornita, imbraca cu mult gust tinerele de la noi. Vezi ce stil abordeaza aceasta in tinutele pe care le creeaza - VIDEO

Am decis sa vorbim despre tendinte si stilul primaverii, de asta data cu Lidia Nafornita, fata care isi doreste sa imbrace cu mai mult gust domnisoarele din Moldova.

Seara Filmelor de Scurt-metraj: Afla mai multe despre eveniment - VIDEO

Aseara, la Cinematograful Odeon a avut loc Seara Filmelor de Scurt-metraj, regizate de actorul Dorian Boguta, basarabean de origine.

Diana Brescan isi schimba stilul vestimentar. Vezi rezultatul care a impresionat-o chiar si pe interpreta - VIDEO

Desi isi doreste din rasputeri sa reprezinte Moldova la Eurovision si participa an de an la preselectia pentru prestigiosul concurs, tanara interpreta Diana Brescan nu se da batuta si nu este exclus ca va participa si la anul, si tot asa pana va castiga.

Iurie Matei este detinatorul premiului pentru cel mai bun scenograf de la noi. "Am sentimentul ca le-am meritat" - VIDEO

Este un pictor extraordinar, un om care a reusit sa faca din arta si o afacere intelectuala. Iurie Matei a luat zilele trecute doua premii la gala Uniunii Teatrale - premiul pentru cel mai bun scenograf, dar si premiul presedintelui UNITEM pentru scenografie.

“Ne-am implicat intr-o miscare politica cu Domnul Iurie Rosca, care ne-a miscat foarte tare… si ne-a lasat.” Anatol Cotrobai, fondatorul Comedy Chisinau, despre “trecutul” sau politic, dar si...

Anatol Cotrobai a fondat Comedy Chisinau si este fata umorului autohton - categoria tineret. Anatol aduce zambete si voie buna spectatorilor sai si fanilor care vin la toate concertele sale.

TOP 5