Cat de bine isi cunoaste Roger Gladei sotia? Testul la care l-a supus Rodica Cioranica, in DIRECT - VIDEO

Au o poveste de dragoste mai speciala, o poveste care a inceput in gluma, dar care s-a transformat intr-o relatie care dureaza.

Vrea sa cucereasca publicul de la Stockholm. Vezi cu ce piesa participa la concursul Eurovision, Maxim Zavidia - VIDEO

Maxim Zavidia este gata sa cucereasca juriul si publicul de acasa prin evolutia de la Eurovision.

Cat de sigur este mediul online pentru copilul tau? Afla cum il poti proteja de incidente nedorite - VIDEO

Cat de sigur este mediul online pentru copilul tau, cum crezi? De cele mai deseori, victime ale hartuirilor si agresiunilor verbale devin copiii si adolescentii, care comunica online cu diferite persoane fara sa stie cine se afla, de fapt, in spatele mesajelor primite.

Scoate-ti tinuta din anonimat. Iuliana Chirosca iti propune cele mai fashion palarii din Moldova - VIDEO

Cata eleganta, rafinament si atitudine poate lasa in urma, un simplu accesoriu, vorbim despre palarii, care pot scoate orice tinuta din anonimat.

Diferenta de varsta nu o opreste, Diana Brescan se marita anul acesta. Afla mai multe despre logodnicul ei, cu 11 ani mai in varsta - VIDEO

Traiesc o frumoasa poveste de iubire. S-au indragostit chiar din prima zi in care s-au vazut si foarte repede au devenit un cuplu care arata bine impreuna.

SunStroke Project lanseaza un nou album. Afla de cand va fi disponibil acesta - VIDEO

Cei trei baieti de la SunStroke Project au venit la O Seara Perfecta, pentru a ne mai tine la curent cu activitatile lor.

Vei fi mai stilata si mai moderna de azi incolo. Showroom-ul "Doua Inimi" iti prezinta noua colectie de rochii de mireasa si de seara - VIDEO

Viitoarele mirese, domnisoarele de onoare si nasele de cununie... si mai moderne, si mai stilate de azi incolo.

Vitalie Spinu, triplu campion european si mondial la Karate, nu va mai participa la competitii. Afla de ce renunta la acestea sportivul - VIDEO

Desi are doar 21 de ani, este unicul moldovean care a ajuns triplu campion european si mondial la Karate. Vitalie Spinu este din Balti si isi face studiile la Universitatea de Stat de Educatie Fizica si Sport, Facultatea Protectie, Paza si Securitate.

Lume selecta si atmosfera luxurianta. Vezi cum a avut loc cel mai asteptat eveniment, Omul Anului 2015 - VIDEO

Lume selecta, celebritati din mai multe domenii s-a adunat vineri seara intr-o sala luxurianta la gala OMUL ANULUI 2015 organizata de revista VIP Magazin.

Concert de muzica clasica, la care spectatorii au fost rugati sa doarma. Eveniment inedit, in acest weekend, la Filarmonica Nationala - VIDEO

Pe langa avalansa de evenimente deosebite, desfasurate in acest weekend, la Filarmonica Nationala a avut loc un concert de muzica clasica cu elemente romantice, senzuale, ba chiar erotice, unde spectatorii au fost rugati sa doarma.

A parcurs inotand 240 km in 7 zile. Castigatorul premiului OMUL ANULUI, Ion Lazarenco, povesteste despre drumul lui catre succes - VIDEO

Ion Lazarenco ne-a demonstrat ca nimic nu este imposibil, daca iti doresti asta cu adevarat. El este singurul moldovean care a trecut inotand Stramtoarea Gibraltar, Canalul Manecii, raul Nistru si Canalul Nordic.

Natalia Colesnic iti pregateste cea mai gustoasa cina. Vezi cu ce te uimeste blonda de aceasta data - VIDEO

Majoritatea barbatilor considera ca femeia este mult mai sexy la bucatarie. De aceasta parere este si Natalia Colesnic, frumoasa blonda cucerind barbatii prin talentul ei de a gati.

Ambitioasa si cu planuri mari la 17 ani. Corina Barca, tanara moldoveanca care a fost in culisele Bucharest Fashion Week - VIDEO

Corina Barca este destul de ambitioasa pentru cei 17 ani ai sai. Tanara are planuri uriase de viitor.

Sunt un cuplu pasionat de arta fotografica. Arcady Manah si Sofia Golovinscaia iti arata lumea altfel, prin fotografiile lor - VIDEO

Sunt un cuplu bolnav de arta fotografica. Arcady Manah si Sofia Golovinscaia fac fotografii extrem de indraznete si originale.

Tatiana Spinu, sarut pasional cu iubitul ei. Vezi cum au fost surprinsi de ziua ei - VIDEO

Balul de gheata al Tatianei Spinu, organizat al doilea an consecutiv, in acest an la Filarmonica Nationala Serghei Lunchevici, a facut ravagii.

Mega concert, powered by Cool Radio. Chitaristul Marin Capatina a incins atmosfera intr-un show de zile mari - VIDEO

Am avut parte de un weekend bogat in evenimente frumoase si concerte pentru gustul fiecaruia. Cineva s-a relaxat ascultand muzica linistita a corzilor de vioara de la Filarmonica Nationala , iar altcineva a sarit in sus si s-a miscat dansant pe sunetul vibrant al strunelor de chitara, intr-un nou concert...

TOP 5