Stil nou de vedeta! Ce planuri de viitor are Lenuta Burghila - VIDEO

Lenuta Burghila nu scapa nici o sansa de a-si etala noua silueta. Cu aceasta ocazie, interpreta a pozat dezgolita frumos pentru un pictor.

Stil nou de vedeta! Ce planuri de viitor are Lenuta Burghila - VIDEO

Lenuta Burghila, fara inca cateva kilograme, a venit in platoul Nataliei Cheptene. Interpreta nu s-a sfiit sa pozeze dezgolita in fata unui pictor, asa incat sa-si etaleze silueta: "Am acceptat pentru ca nu am pozat niciodata asa si daca mi-a venit aceasta propunere, am gasit o formula a decentei".

Pana insa a poza, Lenuta a fost nevoita sa poate o discutie serioasa cu sotul: "Acest proiect m-a luat si prin surprindere, trebuia sa iau o decizie rapida, si daca mi s-a promis mie din toate femeile din Chisinau, am acceptat cu placere. Plus ca este arta, iar din colaborarea a doi oameni talentati, iese ceva frumos".

Desi nu a vazut rezultatul final, interpreta este sigura ca a iesit foarte bine: "Nu am vazut, dar sper sa nu schimbe nimic, apoi ma supar. Daca mi-l va darui am sa iau tabloul". Lenuta spune ca nu este dispusa sa plateasca pentru tablou: "La moment strang banut cu banut pentru a filma un nou videoclip, asa ca la momentul dat e cam greu cu banii".

Mai mult decat atat, interpreta a avut recent si o sedinta foto foarte sexy si senzuala: "Am inceput sa colaborez cu stilistii, si vreau sa-mi fac niste haine mai frumoase de scena".

Sursa:
Cele mai noi articole