Cea mai buna ingrijire pentru pielea ta, ti-o ofera clinica estetica, Cosmetic Laser Center. Aceasta are cea mai noua si avansata tehnologie in sfera dermato-cosmetologiei - VIDEO

Dupa succesul rasunator pe care l-a obtinut in SUA, Europa si Asia, doctorul Torchizy, din LA, California, unul dintre cei mai buni dermato-cosmetologi din SUA a deschis si in tara noastra, la Chisinau o clinica estetica, Cosmetic Laser Center cu cea mai noua si avansata tehnologie in sfera dermato-cosmetologiei.

ROGOB: Nu suntem afiliati politic

IN ATENTIA INSTITUTIILOR MEDIA DIN REPUBLICA MOLDOVA, IN ATENTIA PARTENERILOR COMPANIEI FPC „ROGOB” SRL, IN ATENTIA CONSUMATORILOR DE PRODUSE „ROGOB”.

Cocsinelle va participa in premiera la Moldova Fashion Expo

In perioada 5-8 noiembrie brandul francez Cocsinelle va participa la Moldexpo, la cea mai importanta expozitie in domeniul industriei textile.

Zambete de super eroi la Shopping MallDova

Shopping MallDova continua sa imparta bucurie copiilor din familii dezavantajate. Un nou grup, format din 30 de copii de la scoala de tip internat din Straseni, a venit la Chisinau pentru a participa la mai multe activitati distractive si creative. Acestea au fost organizate special pentru ei, in cadrul...

MID SEASON la Clarks! Vino acum si bucura-te de primele reduceri de la cunoscutul brand britanic

Clarks iti propune o oferta pe care nu trebuie sa o refuzi! Daca vii acum in magazinele Clarks vei beneficia de reduceri de pana la - 40% la modelele selectate.

6 situatii in care asteptarile nu au corespuns realitatii. Cele mai mari dezamagiri - GALERIE FOTO

In viata de multe ori ne confruntam cu situatiile in care nu obtinem ceea la ce ne-am asteptat, la fel ca persoanele din imaginile de mai jos.

STARNET va invita la Expozitia “Tezaurul Chisinaului”

Compania StarNet are onoarea sa va invite la expozitia de arta “Tezaurul Chisinaului” a artistului plastic Ghenadie sontu, care se va desfasura in perioada 1 Octombrie - 20 Decembrie in Centrele de Vanzari Starnet din sectoarele Botanica, Rascani si Centru.

StarNet a lansat un nou site

Azi, pe 29 septembrie, a fost lansat noul site StarNet. Necesitatea de a crea o versiune noua, imbunatatita a site-ului a fost dictata de grija fata de clienti, care deja s-au obisnuit sa se informeze despre ultimele noutati si oferte de pe resursele electronice.

Cel mai tare cogniac din lume, Hennessy, si-a sarbatorit frumoasa varsta de 250 de ani. Cu aceasta ocazie reprezentanta oficiala Hennessy la Chisinau a organizat o cina eleganta si sofisticata - VIDEO

Cu aceasta ocazie reprezentanta oficiala Hennessy la Chisinau a organizat o cina eleganta si sofisticata. Pentru ca este vorba de un cogniac francez, la grandiosul jubileu si-au facut aparitia ambasadori, oameni de afaceri, dar si femei foarte frumoase.

Radisson Blu Leogrand Hotel va invita la Nyktophilia Halloween Night

Sambata, 31 Octombrie de la ora 23:00, Radisson Blu Leogrand Hotel va invita la cea mai vicioasa noapte din an, intr-un cadru regal, misterios si extravagant!

Palarii, paltoane, pulovere si denim, pentru o toamna plina de stil! Florence Style iti propune tinute perfecte pentru sezonul rece

Vremea s-a racit brusc si afara au scazut temperaturile, astfel incat suntem nevoite sa ascundem toate hainele de vara si sa ne orientam spre garderoba de toamna. Florence Style iti propune mai multe tinute in care te vei simti confortabil in sezonul rece, dar totodata vei fi in tendintele actuale ale...

Primul castel vinicol din Moldova. Ziua Vinului va avea loc la Castelul Mimi, care se afla la 35 km de capitala - VIDEO

Primul castel vinicol din Moldova, cel invaluit si de o poveste plina de inspiratie si mister, uite ca reinvie! Castelul Mimi isi deschide larg portile pentru toti iubitorii de vin de calitate, istorie si arta.

Sarbatoare mare in familia Aquaterra Wellness and Spa. Cum s-au distrat membrii sai la o petrecere exclusiva - VIDEO

Sarbatoare mare in familia Aquaterra Wellness and Spa. La un an de la deschidere, clubul a dat o petrecere exclusiva, pentru membrii sai.

Mii de zambete pentru copiii din Leova, la Shopping MallDova

Shopping MallDova continua sa daruiasca zambete copiilor defavorizati. Al treilea grup de micuti entuziasti a ajuns la Chisinau pentru o zi întreaga de distractii si surprize, în cadrul proiectului de responsabilitate sociala „Zambete de copil la Shopping MallDova”. Cei 22 de copii de la scoala...

TOP 5