15 ani ACASA: Cum s-au schimbat vedetele latino pe parcursul anilor - GALERIE FOTO

In anii `90 erau adolescente cu vise de indeplinit  si cu dorinta de a demonstra lumii ca au talent actoricesc. Timpul a trecut si tu ai avut ocazia sa le vezi maturizandu-se si transformandu-se in femei frumoase si de succes.

Natalia Oreiro: "Dupa ce termin filmarile, ma demachiez si imbrac haine comode!" Cum arata vedeta fara machiaj - FOTO

Natalia Oreiro pare sa nu aiba nicio legatura cu stilul tumultuos de viata al vedetelor internationale: nu petrece nopti intregi in cluburi, nu schimba barbatii ca pe sosete si nu face declaratii scandaloase.

15 ani ACASA: Cele mai frumoase 15 cupluri in telenovelele de ACASA - GALERIE FOTO

Cu totii avem preferintele noastre atunci cand vine vorba despre telenovela care ne-a placut cel mai mult sau despre cuplurile formate in povestile latino-americane care s-au bucurat de succes.

Fernando Colunga si telenovelele care l-au facut faimos - FOTO

Fernando Colunga Olivares s-a nascut pe 3 martie 1966 in Ciudad de Mexico. In prezent este unul dintre cei mai cunoscuti protagonisti de telenovele din Mexic.

"Inima de Tigan", revine ACASA

Cei care i-au vazut nu i-au uitat niciodata! Cei care i-au iubit, au suspinat si au ras odata cu ei si vor simti din nou cum bate o inima de tigan pentru ca din 23 ianuarie, de la 20:30, “Inima de tigan” se intoarce ACASA!

Povestea de dragoste din "Abisul pasiunii" ajunge la final

Pe 22 ianuarie, de la ora 20.30, ACASA, telespectatorii vor trai cu intensitate fiecare secventa din finalul serialului lor preferat: “Abisul pasiunii”. Momente pline de intensitate, iubiri aprinse si drame sunt cuvintele cheie ale ultimului episod din telenovela.

15 ani ACASA: Top 15 schimbari impresionante in telenovele - GALERIE FOTO

Viata de actor presupune sacrificii pe care nu foarte multe persoane le-ar face. Vedetele sunt nevoite, uneori, sa-si puna o masca pe fata, la propriu, si sa intre in pielea personajelor pe care le interpreteaza in doi timpi si trei miscari.

TOP 5