A mancat doar ananas la ziua ei de nastere! Vezi cum a petrecut interpreta Lenuta Burghila - VIDEO

Interpreta Lenuta Burghila si-a sarbatorit aseara ziua de nastere intr-un local din capitala, unde si-a invitat cei mai apropiati prieteni, dar si echipa perfecte.md.

A mancat doar ananas la ziua ei de nastere! Vezi cum a petrecut interpreta Lenuta Burghila - VIDEO

Pentru ca in continuare duce o lupta cu kilogramele, artista nici nu s-a atins de bucatele pregatite pentru sarbatoare. In schimb le-a oferit oaspetilor o prestatie live si a lansat o melodie noua.  

Pentru a marca implinirea a 46 de ani, Lenuta Burghila a decis sa le ofere invitatilor sai un mini-concert, in care a prezentat si o piesa noua. Aceasta, insa, i-a dat emotii, pentru ca la un moment dat artista a uitat cuvintele si a trebuit sa traga cu ochiul in „copiuta”: ”Mi-a oferit o colaborare un compozitor din Rusia, dl Kamal Baghir, si este un inceput de colaborare. Nu stiu in cat timp vom forma un CD, vom acumula piese dupa posibilitati”. 

Pentru acest eveniment interpreta a ales o tinuta care i-a accentuat silueta remodelata. Rochia pe care a purtat-o Lenuta i-a fost oferita de sotul ei. Si acesta nu a fost singurul cadou. ”Foarte multe cadouri au fost, incepand de la un buchet de trandafiri la miezul noptii si spre dimineata feciorul i-a pregatit alte cadouri. Ea daca-i cu figura ei, noi i-am pregatit o lada de fructe si ce mai manaca ea. Noi o sustinem”, a marturisit Vitalie Leonte.

Pentru noile sale forme Lenuta Burghila a muncit din greu timp de aproape un an. Nici ziua ei de nastere nu a fost un motiv de relaxare. Artista nu s-a atins deloc de bucatele pregatite de ziua ei: ”Acum am 65,5 kg, toata lumea zice ca e bine asa. Astazi, de emotii, nu am servit nimic decat am gustat doar un pic de coniac si o felie de ananas.”

Invitatii artistei au venit si ei cu surprize. Pe langa flori si cadouri, Lenuta a primit in dar un dans popular, dar si cateva melodii. La sarbatoare a venit si mama Lenutei Burghila, care spune ca nici astazi nu-i vine sa creada ca fiica ei este artista.

Sursa:
Cele mai noi articole